Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0
First item
0
Second item
0
Third item

SERVIS RAČUNARA

Servis računara podrazumeva: Diagnostiku kvara, popravku i zamenu neispravnih komponenti, rešavanje softverskih problema, Instalacija, konfiguracija i nadogradnja, backup i povraćaj podataka.
Više

RAČUNARSKE MREŽE

Računarska mreža pre svega služi da bi se podelili resursi sa ostalim korisnicima kao što su podaci ili sam hardver. Uz to se naravno povećava produktivnost i sama finansijsku dobit kroz uštedu.
Više

PROJEKTOVANJE IS

Problemi složenosti i izazova koji prate svaku implementaciju i projektovanje u bilo koju postojeću IT infrastrukturu su dobro poznati. Ako ih zanemarimo, rezultat je neuspela implementacija samog IS,
Više
ŠTA RADIMO

“Znamo da ne želite da budete ograničeni!”

Naša rešenja i ideje nastale iz praktičnog iskustva se vrlo lako mogu prilagoditi odnosno implementirati sa Vašim specifičnim zahtevima i još lakše integrisati u Vaše već postojeće IT sisteme. Mi ne projektujemo odnosno implementiramo velika, robusna, skupa i previše hardverski zahtevna rešenja za čije će vam korišćenje treba tim IT stručnjaka, prostorija za IT opremu, kusevi obuke i naravno brdo novca.

Eksterna IT podrška je u večini slučajeva dobra prilika za modernizaciju svojih poslovnih procesa a takođe i izbegavanje preskupih investicija.„Outsourcing“ usluge su ukratko rečeno usluge treće strane, ogde specijalizovane firme za drugu stranu obavljaju poslove za koje druga strana nema potrebna znanja, veštine ili resurseOvim se smanjuju troškovi i naravno štedi dragoceno vreme, jer firma koja se odluči za ovaj korak ne mora ulagati dodatna sredstva u proširenje vlastitih kapaciteta. A to osigurava kvalitet i stručnost.Usluge „outsourcinga“ svakako su korisne i velikim i malim firmama. Neretko i male firme upravo na taj način rešavaju nedostatak stručnog kadra.
Fokus

Da li zbog računarske opreme trpi posao koji donosi profit?

Podaci

Da li imate kontrolu pristupa podacima? Ko ih sve poseduje?

Kontrola

Da li imate kontrolu pristupa podacima? Ko ih sve poseduje?

Ulaganja

Da li znate kolika su vam stvarna ulaganja u računarsku opremu?

Produktivnost

Da li poslovne aplikacije zadovoljavaju vaše stvarne potrebe?

Gde su Vam podaci?

Imate li plan za slučaj gubitka podataka?

OZ IT Solutions u brojkama

OZ CLOUD DIGITAL SIGNAGE SOLUTIONS

Mesto gde kreativnost poznaje tehnologiju

Isprobajte digital signage da biste svoju poruku preneli pravim ljudima u pravo vreme. Uz oz digital signage možete da prikažete sadržaj koji želite i to kada želite...Nravno udaljeno

Slider Decorative Circle 2
digital-signage-restaurants-02
Slider Decorative Circle 2

Naša prednost se ogleda kroz našu sposobnost da razumemo Vaše stvarne potrebe iz oblasti informacionih tehnologija