Skip to content Skip to footer
SERVIS RAČUNARA

Servis računara podrazumeva:

Računari su ušli u svaku poru modernog društva. Jednostavno računari više nisu luksuz već potreba. Trenutna potreba za serviserima računara je čak i veća od potrebe za dobrim mehaničarom ili električarom. Naš tim će veoma brzo, efikasno rešiti sve nastale probleme sa računarom.

Diagnostiku kvara

Dijagnostika kvara predstavlja kompleksan posao ali i najvažniji deo posla jer se pravilnom dijagnostikom skoro u 100% slučajeva uspešno otkloni bilo koji kvar.

Popravku i zamenu

Zamena neispravnih delova se obavlja od strane visokostručnih servisera u adekvatno opremljenim i pripremljenim prostorijama, kako bi se osigurao visok kvalitet usluga.

Rešavanje softverskih problema

Naš iskusan tim će se pobrinuti za vaše probleme prilikom instaliranja aplikacija, migracije korisnika i obavljanja redovnog održavanja.

Backup i povraćaj podataka

Spasavanje podataka sa hard diska, SSD, USB fleša ili memorijske kartice je vrlo komplikovan posao koji zahteva mnogo iskustva, vremena, posebne uslove rada i skupu opremu.

Instalacija, konfiguracija i nadogradnja operativnog sistema

Obavlja sa licenciranog diska klijenta, a prateći programi koje instaliramo ne zahtevaju obnavljanje i kupovinu licence .
SIMPTOMI

U slučaju da Vaš računar ili laptop ima sledeće simptome onda ste na pravom mestu.