Skip to content Skip to footer
WEB DEVELOPMENT

Izrada web stranica

Danas bez interneta nije moguće poslovati, svaka firma, pa čak i pojedinac koji želi dobar posao, konkurentnost, prepoznatljivost poslovnu nadmoć mora ispuniti jedan bitan preduslov a to je potreba da se na najbolji mogući način predstavi na internetu a garancija toga je izrada preglednog, intuitivnog, interaktivnog i upotrebljivog sajta. Web sajt je uvek prisutan i u svakom trenutku, tako da Vaši klijenti, saradnici, poslovni partneri mogu videti u svakom trentku šta nudite, potražujete, koje su vaše prednosti u odnosu na konkurenciju. Samim tim tu je i više posla i veća zarada.

ISKUSTVO

Izrada web stranica

Mi imamo višegodišnjie iskustvo u web dizajnu, grafičkom dizajnu, i optimizaciji sajtova za pretraživače. Imamo znanje i kreativnost ali pre svega visoki profesionalizam i vodimo se uverenjem da je uspeh naših klijenata i naš uspeh. Kada je u pitanju vizuelni dizajn sajtova, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i prilagođavanje novim web dizajn trendovima i dostignućima, omogućuje nam da ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja u ovoj oblasti.

Osim izrada samih web stranica, optimizacije istih, kao i optimizacije za pretraživače, nudimo i kompletnu uslugu odnosno „ključ u ruke“ što podrazumeva da umesto Vas izvršimo registraciju domena tađe i zakup povoljnih ali pre svega sigurnih web hostinga. Naši izbor odabranih hosting paketia pružaju savršen balans performansi i stabilnosti za kvalitetan nastup na Internetu uz najbolji hosting kontrol panel na svetu (cPanel) koji je dostupan i na srpskom jeziku. Svi hosting paketi uključuju i višestruke bekapove fajlova i baza radi maksimalne sigurnosti. Sve zajedno, našim klijentima pojednostavljuje ceo proces izrade i održavanja web sajta jer nema potrebe za posebnim ugovorima sa nekoliko različitih provajdera već je sve na jednom mestu.